Ομαδικός Οραματισμός
για την Ελλάδα και τον Ελληνισμό

Κυριακή, 4 Μαρτίου 2018, ώρα 10:30 – 13:30

Αθήνα: Ξενοδοχείο STRATOS VASSILIKOS, Μιχαλακοπούλου 114

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ON LINE

 

Το Πανελλήνιο Δίκτυο Συνειδητότητας (ΠΑ.ΔΙ.ΣΥ) με χαρά σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στην κορυφαία του εκδήλωση, τον Ομαδικό Οραματισμό για την Ελλάδα και τον Ελληνισμό, στην οποία συμμετέχουν εκατοντάδες άτομα από την Ελλάδα, την Κύπρο και το εξωτερικό.
Στόχος του Οραματισμού είναι η συντονισμένη εκπομπή θετικής ενέργειας για την προστασία, την ευημερία και την πνευματική αναγέννηση του Ελληνισμού.

 

Του Οραματισμού θα προηγηθεί ομιλία

του Στάμου Στίνη
(Εκδότη, Φυσικού, Ολιστικού Θεραπευτή, Πνευματικού Δασκάλου)
με θέμα

 

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ!

Τι συμβαίνει με τα Εθνικά μας θέματα, τι προβλέπεται για το μέλλον και ποια πρέπει να είναι η δική μας στάση

 

Προκειμένου να παρακολουθήσετε την ομιλία και στη συνέχεια να συμμετάσχετε στον Ομαδικό Οραματισμό, μεταβείτε στην ιστοσελίδα μας, www.padisy.gr, πατήστε «ΕΓΓΡΑΦΗ/ΣΥΝΔΕΣΗ» στην κεφαλίδα, και μετά επιλέξτε «ΟΡΑΜΑΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ» για να μεταβείτε στη φόρμα εγγραφής όπου θα εισάγετε τα στοιχεία σας. 
Την ημέρα του Οραματισμού (4.3.2018), μεταβείτε ξανά στην ιστοσελίδα μας, πατήστε «ΕΓΓΡΑΦΗ/ΣΥΝΔΕΣΗ», επιλέξτε «ΟΡΑΜΑΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ» και πατήστε «ΣΥΝΔΕΣΗ» όπου θα εισάγετε απλώς το e-mail το οποίο είχατε δηλώσει κατά την εγγραφή. 
Περαιτέρω πληροφορίες στο 697-2072326.
 
Θα χαρούμε πολύ να σας έχουμε κοντά μας σε μία ζωντανή και από καρδιάς επαφή που θα μας επιτρέψει να συντονιστούμε όλοι μαζί με τις πιο θετικές και ζωογόνες πνευματικές ενέργειες του Εκδηλωμένου Όλου…
 
Με αγάπη και εκτίμηση
ΠΑ.ΔΙ.ΣΥ