Περί Θανάτου ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ 

«Μυστήριο μέγα ο θάνατος, όπως και η γέννηση και ο έρωτας και η Ζωή στο σύνολο των Κόσμων και των διαστάσεων. Μυστήριο η Ενότητα.

Βλέπουν οι Άγγελοι και τα Στοιχεία το Θάρρος σας, να περνάτε ξανά και ξανά τις Μυήσεις, και θαυμάζουν. Στέκονται πλάι σας με αυταπάρνηση, Τιμώντας το Θάρρος σας. Μπαίνουν στον ίδιο στενό χώρο με σας, να σας δώσουν Ανάσα, Πνοή από την Πνοή τους, Τιμώντας το Θάρρος σας.

Ποιος και πότε σας έπεισε ότι είναι ‘το τέλος’ ο θάνατος; Ποιος και πότε σας απόκοψε από την Γνώση, σας άλλαξε την Πίστη, σας στέρησε την Ελπίδα; Ποιος και πότε ευτέλισε την βίωσή σας στον πλανήτη, συσκοτίζοντας την Συνείδησή σας, κολοβώνοντας την Αντίληψη, διδάσκοντάς σας την άγνοια και εκπαιδεύοντάς σας στην ανοησία;

… οι πεποιθήσεις είναι αυτές που καθορίζουν την συνέχεια. Και είναι έτσι επειδή ο άνθρωπος δεν αλλάζει πεθαίνοντας, απλώς βρίσκει τον εαυτό του σ’ ένα διαφορετικό επίπεδο – κατάσταση ύπαρξης, εντός της οποίας εξακολουθεί να έχει ελεύθερη βούληση και να κινείται είτε βάσει των επιλογών του, είτε βάσει του Νόμου των Συγγενειών…»

Σάββατο & Κυριακή 10 & 11 Φεβρουαρίου 2018 

Προσέλευση17:00 Διάρκεια17:30-20:30

 

Εισηγήτρια: Πέγκυ Χριστοφή

Λογοτέχνης, Συγγραφέας βιβλίων Εσωτερικής Γνώσης,

Ιδρύτρια του Ομίλου Εφαρμοσμένης Φιλοσοφίας και ανθρωπιστικής δράσης

 «ΦΑΡΟΣ – Βοήθεια στον Άνθρωπο»

 

Κόστος: 60 ευρώ

Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στην γραμματεία:

Τηλέφωνο & fax: 210 3216803 email: faros.mko@gmail.com

Δευτέρα έως Παρασκευή: 11:00-15:00