Σάββατο 18/5 και Κυριακή 19/5/2013
Πάμπολλες πληροφορίες και προκλήσεις φθάνουν στην αντίληψή μας καθημερινά.  Πολλά εξαιρετικής σημασίας δρώμενα γίνονται γύρω μας από ανθρώπους που δεν το βάζουν κάτω και προσπαθούν να βοηθήσουν στην μείωση της γενικότερης απογοήτευσης με κάθε τρόπο.
Ένα σεμινάριο που οφείλει κάθε αναζητητής της Αλήθειας να παρακολουθήσει αν θέλει να βοηθήσει στην άνοδο του κραδασμού.  Είναι υπηρεσία προς όλους να βρούμε τρόπους να καθαρίσουμε τα “ενεργειακά σκουπίδια” που έχουμε δημιουργήσει χωρίς να το θέλουμε.  Ίσως έτσι να καταφέρουμε να προετοιμάσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας.

Αποτύπωμα” είναι η ισχυρή σκεπτομορφή που «αγκυροβολεί» σε έναν τόπο, εκεί όπου πρωτοδημιουργήθηκε, από κατάθεση φυσικής, συναισθηματικής και νοητικής ύλης.

Αποτύπωση” είναι η αντίστοιχη του αποτυπώματος εγγραφή-μνήμη του αιθερικού σώματος κάθε ανθρώπου ο οποίος συμμετείχε, κατά οποιονδήποτε τρόπο, αμέσως ή εμμέσως, στη δημιουργία ή στην συντήρηση του αποτυπώματος».

Όπου κατατέθηκε συναισθηματική, νοητική και φυσική ύλη (όπου κάποιος ή κάποιοι έκλαψαν, ίδρωσαν, μάτωσαν…) δημιουργήθηκε ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ στο χώρο.

Το Αποτύπωμα βαραίνει το χώρο, ανάλογα με τη δύναμή του ίσως και για χιλιάδες χρόνια και επηρεάζει ανθρώπους που μπαίνουν στην περιοχή του, προκαλώντας κάποτε επανάληψη των συνθηκών του.

Η «φωτογραφία» του Αποτυπώματος ακολουθεί αυτόν που το δημιούργησε, ως  ΑΠΟΤΥΠΩΣΗ στο αιθερικό του σώμα και τον βαραίνει, ακόμη και στις επόμενες ενσαρκώσεις του, μέχρι ο ίδιος ή κάποιος άλλος να διαλύσει το Αποτύπωμα.

Όλοι κλάψαμε, ματώσαμε, ιδρώσαμε… Όλοι φέρουμε Αποτυπώσεις και ευθυνόμαστε για Αποτυπώματα από την παρούσα και από άλλες ενσαρκώσεις μας.

Ασθένειες, ανεξήγητοι πόνοι, ατυχήματα, «αναίτιες» ατυχείς εκβάσεις, η «επανάληψη της ιστορίας» για πρόσωπα, οικογένειες, τόπους μπορεί να οφείλονται κατά μέγα μέρος στην ύπαρξη Αποτυπωμάτων – Αποτυπώσεων. Η έννοια και η ύπαρξη των Αποτυπωμάτων ήταν πάντοτε γνωστή στους «αποκρυφιστικούς κύκλους» και πάντοτε υπήρχαν τρόποι αντιμετώπισής τους.

Μόνο σήμερα όμως η γνώση αυτή δίνεται ευρέως και μόνο σήμερα μπορεί να πραγματοποιηθεί ευρείας έκτασης Κάθαρση της Γης και της Ανθρωπότητας, μέσα από τη Συνειδητή Συνεργασία ανθρώπων και αγγέλων.

Όλοι οφείλουμε και μπορούμε πλέον ν’ απαλλαγούμε από Αποτυπώσεις και να διαλύσουμε Αποτυπώματα, ανακτώντας την κατακρατημένη ενέργεια που μας ανήκει, αποδίδοντας και σε άλλους τη δική τους, ξαλαφρώνοντας τη Γη από τα βάρη που της δώσαμε.

Πέραν του προφανούς προσωπικού οφέλους, η Κάθαρση, την οποία συνεπάγεται η διάλυση Αποτυπωμάτων, αποτελεί σημαντική Υπηρεσία για τον καθένα μας.