Μετά από τα σεμινάρια περί Πνευματικής Θεραπείας και περί θανάτου, μια αγαπημένη ταινία έρχεται βοηθητικά, να συμβάλλει στον προβληματισμό και την κατανόησή μας πάνω στα θέματα αυτά.

Την Δευτέρα 28 Μαρτίου θα προβληθεί η ταινία «Θα σε βρω στον Παράδεισο» (1998)

Σκηνοθέτης: Vincent Ward,  Ηθοποιοί: Robin Williams, Cuba Gooding Jr., Annabella Sciorra

Προσέλευση: 18:30, έναρξη προβολής: 19:00,  Διάρκεια: 113′ 

Η προβολή θα γίνει στα γραφεία του Σωματείου Στουρνάρα 49Α στον 7ο όροφο, στην Αθήνα

Θα υπάρχει μπουφές με διάφορες λιχουδιές, αναψυκτικά και ροφήματα.

Μετά το τέλος της ταινίας μπορούμε ν’ απολαύσουμε την συντροφιά μας με κρασάκι και συζήτηση.

Το κόστος της βραδιάς είναι 5 ευρώ για τους φίλους και δωρεάν για τα μέλη. 

 

Λίγα λόγια για τη ταινία:

Μια λέξη θα μπορούσε να την χαρακτηρίσει: μαγευτική! Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον και συγκινητικό δράμα που καταπιάνεται με εξαιρετικά δύσκολα θέματα: πώς η στάση μας απέναντι στις προκλήσεις της βίωσης επηρεάζει τις αποφάσεις και τις εμπειρίες μας σ’ αυτόν και στον άλλο κόσμο; Τι είναι κόλαση και παράδεισος; Τι είμαστε «ικανοί» να κάνουμε για τους αγαπημένους μας; Πώς Θεραπεύει η Αγάπη;

Η απόδοση μορφής στους «κόσμους» της μετά θάνατον ζωής, μέσα από «ζωντανούς» πίνακες ζωγραφικής, συνιστά ένα εικαστικό αριστούργημα: μαγευτικές εικόνες, βραβευμένες με oscar!

Οι διάλογοι δυνατοί, οι πρωταγωνιστές Robin Williams και Annabella Sciorra εξαιρετικοί στους ρόλους τους.

Παρόλο που σε όλη την ταινία επικρατεί απαισιόδοξο κλίμα και η συγκίνηση κάποτε «χτυπάει κόκκινο», το τέλος είναι… το κατάλληλο και αφήνει μια υπέροχη αίσθηση στον θεατή.

Σας καλούμε λοιπόν, να αφεθούμε μαζί στην πανδαισία χρωμάτων, σκέψεων και συναισθημάτων αυτού του υπέροχου έργου της έβδομης Τέχνης.