Εργαστήρι Επεξεργασίας υλικών αυτενέργειας

Ενδιαφέρει όσους παρακολούθησαν ή πρόκειται να παρακολουθήσουν τις παραδόσεις των υλικών της Αυτενέργειας – Συνειδητής Επικοινωνίας με τον Ανώτερο Εαυτό (α’ & β’ μέρος).

Οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να αξιοποιήσουν και να θέσουν σε πρακτική εφαρμογή τα «εργαλεία» που έλαβαν, συνδυάζοντας ψυχολογία και πνευματικότητα.

Οι συναντήσεις γίνονται κάθε δεύτερη εβδομάδα για ένα δίωρο. Το εργαστήρι αυτό αποτελεί προετοιμασία για την συμμετοχή σε επόμενα, τα οποία εμβαθύνουν στα υλικά των παραδόσεων της Πνευματικής Διδασκαλίας που γίνονται στον ΦΑΡΟ.

Ερατώ Χατζημιχαλάκη

 

Εργαστήρια Επικοινωνίας

Η εκπαίδευση στην άσκηση Συνειδητής Επικοινωνίας συνδυάζεται με την κατανόηση του συνόλου της Διδασκαλίας και την εργασία για τρέχουσες συλλογικές και προσωπικές ανάγκες, όπως υποδεικνύουν οι οδηγίες πανσελήνων και οι κατά μήνα παραδόσεις.

Τρίωρες συναντήσεις άπαξ μηνιαίως.

Πέγκυ Χριστοφή

 

Εργαστήριο Ενεργειακού χορού

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΣΧΟΡΟΣ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ

Ο χορός είναι η έκφραση της ψυχής, του νου και του σώματός μας!

Πώς θα άλλαζε αυτό την ζωή σας, αν μαθαίνατε τι ακριβώς εκπέμπετε την ώρα που χορεύετε;

Πώς μπορείτε να είστε συνειδητοί κατά τις χορευτικές σας κινήσεις, που μεταφράζονται σε σύμβολα;

Βασική παραδοχή του ενεργειακού χορού των συμβόλων είναι, πως το σώμα αποτελεί έκφραση του πνεύματος. Η αρμονία της σωματικής κίνησης και η έκφραση των συμβόλων μέσω κινήσεων-στάσεων εξισορροπεί την ροή της ενέργειας, ενώ παράλληλα μας γυμνάζει αποτελεσματικά.

Με αυτόν τον τρόπο αρχίζουμε να κατανοούμε την γλώσσα του σώματός μας και να αποκαθιστούμε την ελαστικότητά του, όσο αυτό είναι δυνατόν.

Στην παρουσίαση θα διδαχθείτε μέρος της θεωρίας του ενεργειακού χορού των συμβόλων και θα έχετε την δυνατότητα να νoιώσετε στην πράξη την δυναμική του.