Αγαπητοί,

Κυλούν οι ώρες, οι μέρες, τα χρόνια της ενσάρκωσης, με μικρές χαρές, μικρές λύπες, μικρές αποτυχίες, μικρές επιτυχίες, με τα καλά και με τα δύσκολα της βίωσης να σας ταράζουν, να σας συγκινούν, να σας συνεπαίρνουν…

Τι μένει από όσα βιώσατε έως σήμερα; Τι είναι δικό σας; Τι νοιώθετε βαθειά μέσα σας ότι σας ανήκει;

Γνωρίστε.

Η Πληροφορία είναι Φως. Πληρούνται Αληθείας τα Σύμπαντα και η Αλήθεια είναι Φως. Είναι Αγάπη-Σοφία-Δύναμη το Φως και έτσι μόνο γεμίζουν πράγματι τα κενά, τρέφεται το πνεύμα και αυξάνει. Με Φως, με Αγάπη-Σοφία-Δύναμη.

Γνωρίστε.

Μην περιμένετε πιά τους “δασκάλους”. Στην εποχή σας η Πληροφορία διατίθεται Ελεύθερα. Κάθε Πνεύμα που θέλει να είναι Ελεύθερο, αποκτά πρόσβαση στην Πηγή, με αμεσότητα. Ο καθένας σας γίνεται δάσκαλος του εαυτού του.

Τολμήστε.

Τα κοινότοπα, τα χιλιοειπωμένα: σκεφθείτε τα ξανά, κοιτάξτε τα στο Φως. Σας “βομβαρδίζουν” με “πληροφορίες”. Ψέμματα. Η Πληροφορία Φωτίζει, δεν προσβάλλει. Σου δίνει χρόνο, σου δίνει ευρύτερη οπτική, δεν σε κλέβει, δεν σε περιορίζει, δεν σου δημιουργεί “ανάγκες”. Σε οδηγεί σε Αυτενέργεια δεν σε εξαναγκάζει. Σε οδηγεί ν’αναλάβεις Υπευθυνότητα και ν’ανταποκριθείς σ’ αυτήν επαρκώς. Σου υποδεικνύει “το μέρος σου”, αυτό που σου αναλογεί και σε στηρίζει στο έργο σου.

Αναλάβετε.

Ας επιβεβαιώνει την Πρόοδο η ορθή δράση.

Ιλαρίων