Παρακολουθήστε την παράδοση “Περί Ζευγών” στον Φάρο το Σάββατο 6/4 και Κυριακή 7/4/2013

 

«Έχουμε πει πολλές φορές: Η εποχή βιάζει. Όση περισσότερη Χαρά και αίσθημα Ασφάλειας και απελευθέρωση του φόβου θανάτου έλθει στον πλανήτη, τόσο το καλύτερο. Θα διευκολύνει όλα τα έργα, θα διευκολύνει το Θείο Σχέδιο. Θα διευκολύνει την Έλευση Ψυχών Διδύμων και Πολικών, η δράση των οποίων θα «απογειώσει» την διαδικασία Κάθαρσης, Εξαγνισμού, Ανόδου για τον Πλανήτη…»

Η Χαρά, το αίσθημα η απελευθέρωση του φόβου θανάτου είναι επακόλουθα της βίωσης της Αγάπης των Διδύμων Ψυχών μας, εδώ και τώρα.

Τι είναι, οι «Δίδυμες Ψυχές»; Είναι το ίδιο με τις «Αδελφές Ψυχές» και τα «Πολικά Ζεύγη»; Τι είναι τα «Συμπληρωματικά» και οι «Φίλοι»; Τι ψάχνουμε, τι γνωρίζουμε και τι αγνοούμε για τους συντρόφους που νομίζουμε ότι χρειαζόμαστε;

Θέματα ορολογίας και ειδικά θέματα: πολικότητα – ισορροπία των φορέων της προσωπικότητας, διαχείριση της σεξουαλικής ενέργειας, έρωτας, «πλήρης ερωτική συνεύρεση», «εμπλοκή τρίτου», ομοφυλοφιλία, οι «σεξουαλικοί δεσμοί» (αιθερικά δεσμά, οι επιπτώσεις και η διάλυσή τους), οι σεξουαλικές σχέσεις στην εφηβεία.

Τα ταξίδια της Ψυχής και η εξέλιξη, μέσα από τις ενσαρκώσεις των δύο Πόλων της, η προσέγγιση των μη ενσαρκωμένων Διδύμων και οι ορθές σχέσεις με τους ενσαρκωμένους συντρόφους.

Η Αγάπη του Διδύμου, από το δικό του επίπεδο Ύπαρξης, είναι ένα Δώρο, που σημαίνει πληρέστερη σχέση με τον Εαυτό, πλουσιότερη εσωτερική ζωή, πιο ισορροπημένη βίωση και δυνατότητα ευρύτερης Υπηρεσίας.