Κυριακή  15/12/2013

Ώρα προσέλευσης 11:30,  διάρκεια  12:00 – 18:00

Όλοι μας ανήκουμε σε διάφορες ομάδες-συστήματα και το σύστημα της εργασίας μας είναι ένα απο αυτά. Τι συμβαίνει όταν υπάρχουν δυσκολίες που φαίνεται να επιμένουν σε θέματα επαγγελματικά τα οποία μας εμποδίζουν να λειτουργήσουμε με τον πιο αποδοτικό τρόπο; Ποιες είναι οι δυναμικές και οι πρωταρχικοί λόγοι που δημιουργούν και συντηρούν αυτές τις δυσκολίες (σε έναν οργανισμό, ομάδα ή εργασία) και τι μπορούμμε να κάνουμε εμείς για αυτό. Οι συστημικές αναπαραστάσεις είναι ένας γρήγορος και αποτελεσματικός τρόπος να επεξεργαστούμε ένα θέμα αναγνωρίζοντας τις πρωταρχικές αιτίες που σχετίζονται με αυτό, κατανοώντας το καλύτερα και επομένως βρίσκοντας τις κατάλληλες δράσεις.
Για την συμμετοχή σας δεν απαιτείται κάποια προηγούμενη γνώση ή εμπειρία. Ο Σπύρος Μυλωνάς, ο οποίος θα συντονίσει το βιωματικό αυτό εργαστήριο έχει εμπειρία σε διάφορες εταιρείες και ομάδες και έχει εκπαιδευτεί στην μέθοδο των Συστημικών Αναπαραστάσεων για Οργανισμούς στην Αγγλία.
Ημερομηνία και τόπος διεξαγωγής: 15 Δεκεμβρίου, 11:30-18:00 στον Φάρο (Στουρνάρα 49Α και Πατησίων). Συμβολικό κόστος συμμετοχής: 20 Ευρώ για επεξεργασία θέματος – 5 Ευρώ για συμμετοχή/παρακολούθηση. Μέρος των εσόδων θα διατεθούν προς ενίσχυση του Φάρου.
Δηλώσεις ενδιαφέροντος συμμετοχής και διευκρινήσεις:  spiros.milonas@gmail.com