Αγαπητά μας μέλη,

Το Σάββατο 2 Απριλίου, στο Ελπιδοχώρι θα γίνει η παράδοση β’ μέρους «Αποτυπώματα» για ομάδα του Άργους και την Κυριακή 3 Απριλίου η Αλέκα Σακαλή θα παραδώσει τα υλικά για την σύσταση ομάδων προσευχής για τα νοσοκομεία της περιοχής. Νωρίς το απόγευμα της Κυριακής προβλέπεται να διενεργηθεί διάλυση ιστορικού αποτυπώματος στην περιοχή. Το ποίου αποτυπώματος την διάλυση θα επιχειρήσουμε θα εξαρτηθεί από το δυναμικό της ομάδας που θα διαμορφωθεί. Όσα μέλη έχουν σχετική εμπειρία και θέλουν να συνδράμουν σ’ αυτήν την υπηρεσία καλούνται στο Ελπιδοχώρι για το συγκεκριμένο Σαββατοκύριακο.

Υπάρχει ζεστός χώρος και στρώματα για διανυκτέρευση το Σάββατο για όποιον το θελήσει (θα πρέπει όμως να φέρει σεντόνια και κουβέρτα ή υπνόσακο) αλλιώς μπορεί να έρθει νωρίς την Κυριακή. Όσοι έρθουν θα φάνε βραδινό το Σάββατο, πρωινό και μεσημεριανό την Κυριακή. Το συνολικό κόστος της διαμονής και διατροφής είναι δεκαπέντε (15) ευρώ.

 •••

  

Την Κυριακή 10 Απριλίου η ομάδα κρούσης προγραμματίζει ανοιξιάτικη μονοήμερη εκδρομή στο Ελπιδοχώρι, με αναχώρηση στις 09:30 από τον Φάρο. Η μετακίνηση θα γίνει με αυτοκίνητα των μελών, με μοίρασμα του κόστους βενζίνης και διοδίων μεταξύ των επιβαινόντων.

Στο Ελπιδοχώρι θα συνοδεύσουμε με ζυμωτό ψωμί  ψημένο στον  ξυλόφουρνο του χώρου το μεσημεριανό γεύμα μας, το οποίο θα παρασκευάσουμε μόνοι μας μαζί με το γλυκό μας.

Η διαδικασία αυτή ευνοεί την συνεργασία σε συνθήκες καθημερινότητας και προάγει την ενότητα σε συνθήκες ελευθερίας.

Οι συντονίστριες της ομάδας κρούσης θα φροντίσουν για την εξασφάλιση  των απαραίτητων υλικών.

Θα κάνουμε προσφορά υπηρεσίας στον φιλοξενούντα χώρο, που μπορεί να είναι φύτευμα κάποιων φυτών, ξεχορτάριασμα ενός κομματιού του κτήματος ή ό,τι οι καιρικές συνθήκες επιτρέψουν και οι ανάγκες απαιτήσουν.

Θα  διασκεδάσουμε με τραγούδι, χορό και παιχνίδια.

 

Παρακαλείσθε να δηλώσετε εγκαίρως στην γραμματεία την συμμετοχή σας, σε όποια από τις δύο δραστηριότητες θέλετε να συμμετάσχετε (ή και στις δύο), καθώς και αν  μπορείτε να διαθέσετε αυτοκίνητο και πόσες θέσεις διαθέτει, ώστε να γίνει όσο το δυνατόν καλύτερα ο προγραμματισμός.

 

Η  Γραμματεύς                                                           Ο  Πρόεδρος

Λήδα Παπαδοπούλου                                          Βελισσάριος Χρυσάγης