Αδελφοί,

Αλήθεια – Ελευθερία – Δικαιοσύνη κρατήστε στον νου, κάθε σας στιγμή τούτο το φθινόπωρο. Μέσα σε κάθε κατάσταση, στον ύπνο και στην εγρήγορση, επωδό σε κάθε σας σκέψη: Αλήθεια – Ελευθερία – Δικαιοσύνη.

Ως δική σας επιδίωξη μέσω των δράσεων σε όλα τα επίπεδα και ως απαίτηση: στις δράσεις όλων ας πρυτανεύουν, ας φανερώνονται, ας παρωθούν, ας εμποδίζουν… ό,τι χρειάζεται κάθε φορά, ό,τι παράγεται, ό,τι συμβαίνει με την επενέργεια των Ουσιών. Αλήθεια – Ελευθερία – Δικαιοσύνη.

Εφαρμόστε σεις και ορίστε, με κάθε πράξη σας: «όπως εδώ, στο μικρό, έτσι και για το μεγάλο».

Συνηθίστε να εργάζεσθε με «τρίπτυχα» και μάθετε να θέτετε ερωτήματα.

Θεωρείστε κάθε Ποιότητα του τριπτύχου ως βαθμίδα που οδηγεί στην επόμενη. Λάβετε την καθοδήγηση και εργασθείτε συντονισμένοι* κρατώντας στον νου, ως επιδίωξη και απαίτηση για σας και για όλους, το συνολικό αποτέλεσμα της επενέργειας των Ποιοτήτων. Αλήθεια – Ελευθερία – Δικαιοσύνη παντού και για όλους.

Να θυμάσθε αδελφοί: Η εσωτερική εργασία δεν θα δίνει πάντοτε τα εξωτερικά αποτελέσματα που νομίζετε, επειδή, μακράν της Αληθείας, νομίζετε.

Εργαζόμενοι με το τρίπτυχο Ποιοτήτων του φθινοπώρου, θεωρείστε επιτυχή την προσπάθεια εάν φθάσετε ν’ αναγνωρίζετε αντί να νομίζετε, ν’ αναπνέετε αντί να άγχεσθε, να κατανοείτε και να πράττετε αντί να διεκδικείτε και να ζητιανεύετε. Οι εξελίξεις είναι στα χέρια σας.

Ευλογώ.

Ιλαρίων

 

* Με την Ποιότητα του μηνός.