Ι.

Αδελφοί,

Παρακολουθώντας τα τεκταινόμενα, συλλέγοντας αδιακρίτως τις πληροφορίες, η περισσότερη από την Ενέργεια που λαμβάνετε καταναλίσκεται. Την καταναλώνετε αν-ησυχώντας, κυρίως για τα «μικρά», τα προσωπικά, τα «δικά σας». Όταν στρέφετε και κρατάτε το ενδιαφέρον σας στο «συλλογικά», στην Ανθρωπότητα και στον πλανήτη, πάλιν διακατέχεσθε από φόβο, που υποβιβάζει την Συμπόνοια στο επίπεδο του οίκτου, ενώ παραλλήλως, ο νους σας τρέχει σε αδιέξοδους δρόμους, καταστρώνοντας «σχέδια διάσωσης για μερικούς»…!!!

Άλλη μία φορά επισημαίνω:

– Τα «σενάρια καταστροφής» διαμορφώνουν στο αστρικό τις συνθήκες συντέλεσης καταστροφών.

– Η υποταγή των συνειδήσεων, η ανοχή των ανθρώπων έναντι των εκδηλώσεων καταστροφών, σε όλους τους τομείς, σε όλα τα επίπεδα, ενισχύει τις συνθήκες που διαμορφώνουν τις καταστροφές και προκαλεί νέο τους κύκλο.

Καμμία καταστροφή, σε κανένα επίπεδο ή τομέα, ούτε ένας σεισμός ούτε όποια άλλη καταστρεπτική κίνηση των Στοιχείων, δεν γίνεται «αιφνιδίως». Η εκδήλωσή της προετοιμάζεται στο αστρικό, με την διαμόρφωση των κατάλληλων συνθηκών, μήνες, χρόνια, αιώνες…

Αντί ν’ αναρωτιέσθε «ποιοι προετοιμάζουν τέτοιες εκδηλώσεις» ή «πώς θα διασωθώ» ή, ακόμη, «πώς θα διασωθούμε όταν συμβεί η καταστροφή», ανατρέψτε τις ισορροπίες στο αστρικό και οδηγείστε τις εξελίξεις.

Ο αγώνας και η προσπάθεια ενός ανθρώπου, που Ησυχάζει μέσα στην καρδιά του και εργάζεται αποτελεσματικώς στο αστρικό, αντισταθμίζει πολλών εκπορεύσεις και αλλάζει το μέλλον λαών και τόπων, προκαλώντας αμέσως αλλαγές στο παρόν των Συνειδητοτήτων των ανθρώπων.

Συνδυάστε όσα γνωρίζετε. Προνοείστε:

Χρησιμοποιείστε τον νου για να ετοιμάσετε άλλα μέλλοντα, δρώντες στο παρόν με του Νοός την Δύναμη και την οδήγηση.

Τα εργαλεία έχουν όλα δοθεί. Και η ελάχιστη συνεισφορά στο Έργο είναι πολύτιμη.

Ευλογώ να Θελήσετε.

Ιλαρίων

 

ΙΙ.

Αγαπητοί,

Να Ησυχάζετε μέσα στην καρδιά σας. Να διαφυλάττετε την δόνηση – την δική σας και του τόπου σας – στο ύψος της Αγάπης που Δύναται έκαστος, αναζητώντας, περισσότερην Αγάπη, περισσότερη Σοφία, περισσότερην Αλήθεια να χωρέσετε, περισσότερα να προσφέρετε επ’ Αγαθώ.

Να Γνωρίσετε *, Αδελφοί: Τα Στοιχεία προθύμως Ανταποκρίνονται σε κείνους που τα Τιμούν, σ’ εκείνους που Αναγνωρίζουν την Ενότητα**. Η Μητέρα Γαία προθύμως ακολουθεί τα Οράματα που συνάδουν με το Θείο Σχέδιο, προθύμως Ανταποκρίνεται στην επίκληση του Νόμου της Αβλαβείας.

Την εκπομπή σας φροντίστε, αδελφοί, να προσαρμόσετε, την δόνησή σας να διαφυλάξετε.

Ακούστε, Πιστέψτε, Οραματισθείτε:

Δεν είναι απαραίτητο «να αλλάξει ο χάρτης». Περισσότερες θερμές πηγές. Περισσότερα ύδατα επιφανείας, – ποταμοί και λίμνες.

Χάσματα σε βυθούς, σε μεγάλα βάθη, θα δώσουν διέξοδο στα πλεονάζοντα (λόγω της καταστροφής των πάγων) ύδατα των ωκεανών Οι έρημοι μπορούν να πρασινίσουν από ανοδικά θερμά ρεύματα, – θερμές πηγές – και υπόγεια ποτάμια που θα δροσίζουν μέχρι να εμφανισθούν στην επιφάνεια. Ενέργεια από το Πυρ: τον Ήλιο και τις θερμές πηγές. Ενέργεια από ύδατα επιφανείας. Δείτε το. Ζητήστε τις πληροφορίες. Θα έρχονται.

Για την Ελλάδα και για τον κόσμο. Για όλην την Γη. Το νερό: Ευλογία.

Τούτα προβλέπει το Σχέδιο για τον πλανήτη.

Ο Γκάντι και ο Ινδικός λαός εισήγαγε τον Νόμο της Αβλάβειας.

Ο λαός στην «χώρα του ανατέλλοντος ηλίου» προσφέρει τώρα θετικό και αρνητικό παράδειγμα.

Σταθείτε Νοημόνως και Υπευθύνως.

Η Βοήθεια είναι και μένει και δίδεται.

Συνεργασθείτε. Ευλογώ.

 

Κουτ Χούμι

 

*   Ένας μόνο τρόπος υπάρχει να Γνωρίσουμε: πράξη.

** Ο τρόπος να Τιμήσουμε τα Στοιχεία είναι να Αναγνωρίσουμε την Ενότητα. Ο άνθρωπος είναι μέρος του Οικοσυστήματος της Γης και διαθέτει αυτοσυνείδηση. Τόσο περιορισμένη παραμένει η συνείδησή του, όσο, ακόμη αφ’ενός αντιπαρατίθεται στην Φύση ως “κατακτητής”, αφ’ετέρου, μη μπορώντας να ισορροπήσει τα Στοιχεία στο ίδιο του το Σώμα, καταφεύγει σε όποιαν ανόητη δοξασία, έως “στοιχειολατρεία”, ικετεύοντας – ποιον; – για να διασωθεί απο τα δεινά που ο ίδιος σωρεύει στο κεφάλι του!