Φίλες και φίλοι του ΠΑ.ΔΙ.ΣΥ,
Λόγω της περαιτέρω όξυνσης που παρατηρείται στις Ελληνοτουρκικές σχέσεις και της επικινδυνότητας που επιδεικνύει η περίοδος περί την εθνική μας επέτειο, διοργανώνουμε την ερχόμενη Κυριακή 25 Μαρτίου, στις 7 μ.μ., έκτακτο Ομαδικό Οραματισμό για την Ελλάδα, την Κύπρο και τον Ελληνισμό.
Ο Οραματισμός θα γίνει στο χώρο του ΠΑΔΙΣΥ, Φαραντάτων 38 και Μιχαλακοπούλου (στο ύψος του Λαϊκού), αλλά θα υπάρχει και η δυνατότητα συμμετοχής on line, για όσους βρίσκονται εκτός Αθηνών – στην Ελλάδα, την Κύπρο και το εξωτερικό.
Προκειμένου να συμμετάσχετε on line στον Οραματισμό, μεταβείτε στην ιστοσελίδα μας, www.padisy.gr, πατήστε “ΕΓΓΡΑΦΗ/ΣΥΝΔΕΣΗ” στην κεφαλίδα, και μετά επιλέξτε “ΟΡΑΜΑΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ” για να μεταβείτε στην φόρμα εγγραφής, όπου θα εισάγετε τα στοιχεία σας. 
Την ημέρα και ώρα του Οραματισμού (25.3.2018 στις 7 μ.μ), μεταβείτε ξανά στην ιστοσελίδα μας, πατήστε “ΕΓΓΡΑΦΗ/ΣΥΝΔΕΣΗ”, επιλέξτε “ΟΡΑΜΑΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ” και πατήστε “ΣΥΝΔΕΣΗ” όπου θα εισάγετε απλώς το e-mail το οποίο είχατε δηλώσει κατά την εγγραφή. 
Περαιτέρω πληροφορίες στο 697-2072326.
Ευχόμαστε ολόψυχα καλή δύναμη σε όλους
με πολύ αγάπη

ΠΑ.ΔΙ.ΣΥ