Αγαπητοί,

Έχετε προειδοποιηθεί από καιρό: “Οι συνθήκες της βίωσης θα δυσκολεύουν. Κάποια στιγμή δεν θα έχετε την πολυτέλεια των παλαιών σας συνηθειών, των παλαιών σας τρόπων”.

Μην ταράζεσθε αδελφοί, μην φοβάσθε.

Μπορείτε να καλωσορίσετε τις αλλαγές; Δεχθείτε τες με Χαρά. Οδηγούν το σύνολο της Ανθρωπότητας, κι εσάς μαζί, κι εσάς πρώτα, σε Φωτεινότερες περιοχές, στην Αυγή ενός Κόσμου Καινούριου.

Για πόσες χιλιάδες χρόνια ονειρεύονταν οι άνθρωποι έναν “καινούριο κόσμο”. Πόσο περιορισμένα ήταν τα πλαίσια των οραμάτων τους! Τώρα δεν πρόκειται πλέον για μάταιες ελπίδες – ούτε είναι Αλήθεια πως όλες οι μέχρι τώρα προσπάθειες απέβησαν επί ματαίω. Αντιθέτως, με όλα τα σφάλματα, με όλον τον πόνο και τον μόχθο, οδήγησαν πράγματι στην Αυγή ενός Κόσμου Καινούριου.

Αφήστε με Χαρά τους εσωτερικούς σας “αυτοματισμούς”. Η πραγματικότητα κάθε στιγμής σας, σας υποχρεώνει: να τους αφήσετε ή να εξοντωθείτε!

Αφήστε τους με Χαρά. Ας τελειώσουν, ας εξοντωθούν οι θυμαπάτες, όχι εσείς.

Οι εξωτερικές σας συνθήκες, συνεχώς σας πιέζουν ν’ αλλάξετε συνήθειες. Αφήστε τες με Χαρά. Αλλάξτε τες, αλλάζοντας τα περιεχόμενα του νου, αναπροσαρμόζοντας τους ρυθμούς σας, ακούγοντας κι ακολουθώντας τον Ρυθμό της Ψυχής.

Μέσα στην δράση του Τριπτύχου Ποιοτήτων της Άνοιξης,* αναζητείστε και βρείτε, παντού, Χαρά. Σε πείσμα των “συνθηκών” και των δελτίων ειδήσεων, αναζητείστε, προσελκύστε, διαχύστε, πολλαπλασιάστε την Χαρά.

Αναζητείστε παντού το Νόημα, τα Νοήματα. Ό,τι δεν έχει Νόημα, αφήστε το.

Αναζητήστε την αυθεντική απόλαυση, στην Ουσία των πραγμάτων, των καταστάσεων, έξω και πέρα από την φαινομενικότητα.

Αλλάξτε τις καταστάσεις που βιώνετε βρίσκοντας Ισορροπία, μέσα στην Χαρά, στην Απόλαυση της Ουσίας, στο Νόημα.

Αγνοείστε Θεληματικά κάθε αντιξοότητα – ν’ αγνοείτε: να μην δίδετε σημασία στις αντιξοότητες, όχι να εθελοτυφλείτε! – και ακολουθείστε τον Ρυθμό της Ψυχής για να γίνει Ισορροπία. Οι καταστάσεις θ’ αλλάξουν. Μην περιμένετε “άνεση”(δυνατότητα να οκνεύετε) αλλά ν’ απαιτείτε Χαρά, Πληρότητα, Ισορροπία.

Η Ανάσταση θα έλθει μέσα σας και γύρω σας. Πάλιν θα σημαίνει “πολλή δουλειά” αλλά και Γιορτή, Χαρά, Ελπίδα, Ελευθερία.

Έτσι να βιώνετε όλον τον μήνα μέσα στην Ενέργεια της Ανάστασης: Γιορτή, Χαρά, Ελπίδα, Ελευθερία. Αυτά να έλθει και να ενισχύσει η Ζωή. Για σας, για Μας, για την Ανθρωπότητα, για τον Πλανήτη.

Ας μένει το Πνεύμα Πρόθυμο.

Ευλογώ

Ιλαρίων

 

* Ισορροπία – Ανάσταση – Ζωή