Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016

Προσέλευση: 17:30, Έναρξη: 18:00

Μια υπέροχη, απολαυστική ταινία, στο πνεύμα των ημερών, ετοιμάσαμε για τα «Απογεύματα κινηματογράφου» του Δεκέμβρη. Με τον αέρα μιας εποχής περασμένης, βαθειά ανθρώπινη, γεμάτη γλυκύτητα, συγκίνηση, γέλια…

Μια ταινία, που ανακουφίζει τον θεατή, βεβαιώνοντάς τον, ότι, παρά τις πολλές ανατροπές και τις κρίσεις, η Καλοσύνη, ο Σεβασμός, η Αγάπη, βρίσκουν πάντοτε τους πιο «απίθανους» τρόπους να ευλογήσουν τις ζωές μας.

« Μια Υπέροχη Ζωή (It’s a Wonderful Life) »

με πρωταγωνιστή τον αγαπημένο Τζέιμς Στιούαρτ στο ρόλο του Τζορτζ Μπέιλι, ενός άνδρα που απαρνήθηκε τα όνειρά του προκειμένου να βοηθήσει τους άλλους.

Παραγωγή του 1946, σε σκηνοθεσία Φρανκ Κάπρα..

Παρά το γεγονός θεωρήθηκε εμπορική αποτυχία κατά την πρώτη της προβολή το 1946, λόγω του υψηλού κόστους παραγωγής της και του σκληρού ανταγωνισμού, με την πάροδο των χρόνων η αξία της αναγνωρίστηκε και πλέον θεωρείται μια από τις καλύτερες όλων των εποχών, καθώς και μια από τις κλασικότερες χριστουγεννιάτικες εορταστικές ταινίες.

Ελάτε να περάσουμε ένα αξέχαστο απόγευμα στον Φάρο, με εορταστικό μπουφέ, μουσική και την 15λεπτη αναδρομή στην ιστορία του κινηματογράφου που θα προηγηθεί της προβολής!

Φέρτε φίλους και παιδιά, να γιορτάσουμε καλά!!!!