ΔΙΠΛΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΘΑΡΣΗΣ ΒΑΡΩΝ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ

 

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗΣ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗΣ ΑΝΑΔΡΟΜΗΣ

«Αναδρομή» έχει ονομασθεί η διαδικασία κατά την οποία «ανατρέχουμε» στις «σελίδες του υποσυνειδήτου μας», στα προσωπικά «ακασικά μας αρχεία», για να εντοπίσουμε τις εγγραφές-μνήμες άλλων βιώσεών μας.

Είναι μία πολύ χρήσιμη εργασία, πού αποδίδει στοιχεία αυτογνωσίας και θεραπείας, καθώς πολλές από τις συνθήκες πού βιώνουμε σήμερα ως εμπόδια ή επιβαρύνσεις έχουν την ρίζα τους ακριβώς σε τέτοιες εγγραφές του υποσυνειδήτου.

Στο εργαστήριο, χρησιμοποιείται η μέθοδος της συνειδητής, ελεγχόμενης αναδρομής, με ορισμένο στόχο:  Να έλθει στο φως της συνείδησης η υποσυνείδητη συνθήκη, η οποία εμποδίζει τον δρόμο μας σήμερα και χρειάζεται ν’ αντιμετωπισθεί ακριβώς τώρα.

Είναι ομαδική, καθοδηγούμενη εργασία, μέσα στην οποία εργαζόμαστε με τον υποσυνείδητο νου μας, υπό την επίβλεψη-οδήγηση του Ανώτερου Εαυτού μας.  Επιτυγχάνεται έτσι ασφαλής πρόσβαση στις ζητούμενες πληροφορίες ενώ αποκλείεται η επαναβίωση παλαιού πόνου κατά την διερεύνηση.

Η αναγνώριση και μόνον ενός τέτοιου εμποδίου σηματοδοτεί πάντοτε την αρχή θεραπείας.

Πέραν τούτου, θα δοθούν στον καθένα προσωπικές οδηγίες και εργαλεία, για την αντιμετώπιση της συγκεκριμένης συνθήκης και την εξ αυτής κάθαρση του υποσυνειδήτου του.

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΧΑΡΙΤΟΣ

Το «εργαστήριο Χάριτος» είναι μία εξαιρετικά δυναμική διαδικασία, κατά την οποία ευρίσκουμε και τοποθετούμαστε σ’ έναν ιερό τόπο εντός μας, όπου και έχουμε την δυνατότητα να εργασθούμε Συνειδητώς, απ’ ευθείας στον υποσυνείδητο νου, καθαρίζοντάς τον και απαλλάσσοντάς τον από βάρη που, άλλως, θ’ απαιτούσαν κοπιαστική και επίπονη εργασία χρόνων, για να μετακινηθούν από την θέση τους.

Η εργασία είναι καθοδηγούμενη αλλά «ζωντανή».

Καθένας από τους συμμετέχοντες οδηγείται στον ιερό τόπο εντός του και έχει την ευκαιρία να βιώσει συνειδητώς  όλην την ιδιαιτερότητα αυτού του τόσο προσωπικού του χώρου-χρόνου. Επιτελείται μυστηριακό έργο,  με την επαφή, την καθοδήγηση, την ενθάρρυνση και την Συνεργασία αγγέλων και οδηγών, Πνευμάτων πού Είναι Αγάπη και Σοφία.

Έχοντας βιώσει μία φορά την πρακτική τούτη, μαθαίνοντάς την, οι αναζητητές Αληθείας μπορούν να την εφαρμόζουν μόνοι, όποτε και για ό,τι την χρειάζονται.

 

Εργαστήριο Αναδρομής

Παρασκευή 11 Μαΐου 2018

&

Εργαστήριο Χάριτος

Κυριακή 13 Μαΐου 2018

 

Στο Ναύπλιο

Εισηγήτρια: Πέγκυ Χριστοφή

Λογοτέχνης, Συγγραφέας βιβλίων Εσωτερικής Γνώσης,

Ιδρύτρια του Ομίλου Εφαρμοσμένης Φιλοσοφίας και ανθρωπιστικής δράσης

«ΦΑΡΟΣ – Βοήθεια στον Άνθρωπο»

Κόστος συμμετοχής: 80 ευρώ

Περιορισμένες θέσεις-τηρείται σειρά προτεραιότητας

Πληροφορίες στο: 6936632543 (Τζένη Καζαντζή)