ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΜΠΙΣΚΟΤΩΝ-ΣΤΟΛΙΔΙΩΝ ΣΤΟΝ ΦΑΡΟ

 

Αγαπητά μέλη και φίλοι,

όπως έχετε ήδη ενημερωθεί, την Κυριακή 19 Νοεμβρίου, έχουμε προγραμματίσει να συναντηθούμε στον Φάρο για κάτι διαφορετικό. Θα φτιάξουμε τα χριστουγεννιάτικα στολίδια και μπισκότα του παζαριού μας παρέα.

Η ομάδα που ανέλαβε τον συντονισμό, έχει μεριμνήσει για ό,τι χρειάζεται: φουρνάκι, ταψιά, συνταγές, μίξερ, καλούπια, μπογιές, πινέλα, κορδέλες, ιστορίες και μουσική! Μόνο που, ως τώρα, οι δηλώσεις ενδιαφέροντος για συμμετοχή είναι ελάχιστες.

Παρακαλούμε λοιπόν, καλοσκεφτείτε το και ελάτε με …ποδιές, χαμόγελο και το κολατσιό του ο καθένας, να περάσουμε μια όμορφη, δημιουργική, χαρούμενη μέρα μαζί. Παιδιά, ανήψια, βαφτιστήρια, εγγονάκια, φίλες και φίλοι, ευπρόσδεκτοι όλοι.

Χρειάζεται όμως,

  • να δηλώσετε συμμετοχή ως το μεσημέρι της Παρασκευής 10 Νοεμβρίου,
  • να σκεφτείτε (και πάλι να δηλώσετε), αν μπορείτε να προσφέρετε οποιαδήποτε βοήθεια, υλικά, ή χρήματα για υλικά.

Αν δεν έχουμε συμμετοχή, δεν θα γίνει η συνάντηση, οπότε, όποιος αποφασίσει τελευταία στιγμή να έρθει, ας τηλεφωνήσει πρώτα, για να βεβαιωθεί ότι θα μας βρει εκεί.

 

Για τις δηλώσεις σας, καθώς και ό,τι άλλο μπορεί να προκύψει σχετικό μ’ αυτή την δραστηριότητα, απευθυνθείτε στην Ρόη Κυπαρίσσου: 6945363431, 2105324107 (παρακαλούμε, ας αποφύγουμε να επιβαρύνουμε την γραμματεία.)

 

Σας ευχαριστούμε,

Η ομάδα οργάνωσης της χριστουγεννιάτικης αγοράς.