ΣΧΕΣΕΙΣ ΖΕΥΓΩΝ

«Έχουμε πει πολλές φορές: Η εποχή βιάζει. Όση περισσότερη Χαρά και αίσθημα Ασφάλειας και απελευθέρωση του φόβου θανάτου έλθει στον πλανήτη, τόσο το καλύτερο. Θα διευκολύνει όλα τα έργα, θα διευκολύνει το Θείο Σχέδιο. Θα διευκολύνει την Έλευση Ψυχών Διδύμων και Πολικών, η δράση των οποίων θα «απογειώσει» την διαδικασία Κάθαρσης, Εξαγνισμού, Ανόδου για τον Πλανήτη…»

Η  Χαρά, το αίσθημα Ασφάλειας, η απελευθέρωση του φόβου θανάτου είναι επακόλουθα του βιώματος της Αγάπης των Διδύμων Ψυχών μας, εδώ και τώρα.

Η  Αγάπη του Διδύμου, από το δικό του επίπεδο Ύπαρξης, είναι Δώρο. Και η συνειδητή, ευγνώμων πρόσληψη αυτού του δώρου εκ μέρους μας,  σημαίνει πληρέστερη σχέση με τον Εαυτό, πλουσιότερη εσωτερική ζωή, πιο ισορροπημένη βίωση και δυνατότητα ευρύτερης Υπηρεσίας.

Μιλάμε για τα ταξίδια της Ψυχής και την εξέλιξη μέσα από τις ενσαρκώσεις των δύο Πόλων της, την προσέγγιση των μη ενσαρκωμένων Διδύμων και τις ορθές σχέσεις με τους ενσαρκωμένους συντρόφους.

Όμως τι είναι οι «Δίδυμες Ψυχές»; Είναι το ίδιο με τις «Αδελφές Ψυχές» και τα «Πολικά Ζεύγη»; Τι είναι τα «Συμπληρωματικά» και οι «Φίλοι»; Τι ψάχνουμε, τι γνωρίζουμε και τι αγνοούμε για τους συντρόφους που νομίζουμε ότι χρειαζόμαστε;

Μιλάμε για θέματα ορολογίας και ειδικά θέματα, παραδίδοντας πληροφορίες που έχουν άμεση πρακτική αξία: πολικότητα – ισορροπία των φορέων της προσωπικότητας, διαχείριση της σεξουαλικής ενέργειας, έρωτας, «πλήρης ερωτική συνεύρεση», «εμπλοκή τρίτου», ομοφυλοφιλία, οι «σεξουαλικοί δεσμοί» (αιθερικά δεσμά, οι επιπτώσεις και η διάλυσή τους), οι σεξουαλικές σχέσεις στην εφηβεία…

 Ζητήματα με τα οποία ποτέ δεν είναι αργά ν΄ασχοληθούμε

καί

Απαντήσεις, που όσο νωρίτερα τις πάρουμε, τόσο το καλύτερο γιά όλους:

γιά μας,  γιά τους τωρινούς ή τους πιθανούς συντρόφους μας,

 γιά τα παιδιά μας, γιά τήν κοινωνία που συνδημιουργούμε

Σάββατο 10 & Κυριακή 11 Ιουνίου 2017

Προσέλευση 16:30   Διάρκεια 17:00-21:30

Εισηγήτρια: Πέγκυ Χριστοφή

Λογοτέχνης, Συγγραφέας βιβλίων Εσωτερικής Γνώσης,

 Ιδρύτρια του Ομίλου  Εφαρμοσμένης Φιλοσοφίας και ανθρωπιστικής δράσης  «ΦΑΡΟΣ – Βοήθεια στον Άνθρωπο»

Κόστος: 60 ευρώ

φοιτητές: 30 ευρώ

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ:

Τηλέφωνο & fax:  210 3216803 E-mail: faros.mko@gmail.com

Δευτέρα έως Παρασκευή: 11:00-15:00