«ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΑ»

«Αποτύπωμα είναι η ισχυρή σκεπτομορφή που ‘αγκυροβολεί’ σε έναν τόπο, εκεί όπου πρωτοδημιουργήθηκε, από κατάθεση φυσικής, συναισθηματικής και νοητικής ύλης.

Αποτύπωση είναι η αντίστοιχη του αποτυπώματος εγγραφή-μνήμη του αιθερικού σώματος κάθε ανθρώπου ο οποίος συμμετείχε, κατά οποιονδήποτε τρόπο, αμέσως ή εμμέσως, στην δημιουργία ή στην συντήρηση του αποτυπώματος.

Όπου κατατέθηκε συναισθηματική, νοητική και φυσική ύλη (όπου κάποιος ή κάποιοι έκλαψαν, ίδρωσαν, μάτωσαν…) δημιουργήθηκε ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ στον χώρο.

Το Αποτύπωμα βαραίνει τον χώρο, ανάλογα με την δύναμή του ίσως και για χιλιάδες χρόνια και επηρεάζει ανθρώπους που μπαίνουν στην περιοχή του, προκαλώντας κάποτε επανάληψη των συνθηκών του.

Η «φωτογραφία» του Αποτυπώματος ακολουθεί αυτόν που το δημιούργησε, ως  ΑΠΟΤΥΠΩΣΗ στο αιθερικό του σώμα και τον βαραίνει, ακόμη και στις επόμενες ενσαρκώσεις του, μέχρι ο ίδιος ή κάποιος άλλος να διαλύσει το Αποτύπωμα…»

Όλοι κλάψαμε, ματώσαμε, ιδρώσαμε… Όλοι φέρουμε Αποτυπώσεις και ευθυνόμαστε για Αποτυπώματα από την παρούσα και από άλλες ενσαρκώσεις μας.

“Ασθένειες, ανεξήγητοι πόνοι, ατυχήματα, «αναίτιες» ατυχείς εκβάσεις, η «επανάληψη της ιστορίας» για πρόσωπα, οικογένειες, τόπους μπορεί να οφείλονται κατά μέγα μέρος στην ύπαρξη Αποτυπωμάτων – Αποτυπώσεων.

Η έννοια και η ύπαρξη των Αποτυπωμάτων ήταν πάντοτε γνωστή στους ‘αποκρυφιστικούς κύκλους’ και πάντοτε υπήρχαν τρόποι αντιμετώπισής τους”.

Μόνο σήμερα όμως η γνώση αυτή δίνεται ευρέως και μόνο σήμερα μπορεί να πραγματοποιηθεί ευρείας έκτασης Κάθαρση της Γης και της Ανθρωπότητας, μέσα από την Συνειδητή Συνεργασία ανθρώπων και αγγέλων…

Σάββατο & Κυριακή 4 & 5 Φεβρουαρίου 2017

Προσέλευση 16:00   Διάρκεια 16:30-21:30

Εισηγήτρια: Πέγκυ Χριστοφή

Λογοτέχνης, Συγγραφέας βιβλίων Εσωτερικής Γνώσης,

Ιδρύτρια του Ομίλου Εφαρμοσμένης Φιλοσοφίας & ανθρωπιστικής δράσης

«ΦΑΡΟΣ – Βοήθεια στον Άνθρωπο»

Κόστος: 60 ευρώ

Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στην γραμματεία:

Τηλέφωνο & fax:  210-3216803 email: faros.mko@gmail.com

Δευτέρα έως Παρασκευή 11:00-15:00