Ι.

Αγαπητοί,

Απλώνεται το Φως στη βίωση, καταδεικνύοντας τις σκοτεινές της περιοχές.

Όποιος προσπαθεί, όποιος θέλει, όποιος επικαλείται το Φως, Φως λαμβάνει. Έρχεται το Φως και κάνει εντονώτερη την αντίθεση.

Μένουν “σκοτεινές περιοχές” στη βίωσή σας, εκεί που αντιστέκεσθε, εκεί που αρνείσθε να δείτε ή να διακρίνετε τις σκληρές πεποιθήσεις σας, τις θυμαπάτες, εκεί που επιμένετε να κρατάτε τις πλάνες, παρόλο που αιτηθήκατε η Αλήθεια να Ευλογήσει.

Όποιος αναζητά το Φως, για το Φως μόνον ας είναι διαθέσιμος.

Κανείς δεν “σας τιμωρεί”, άλλος από τον εαυτό σας.

Ακόμη και οι συνέπειες παλαιών σας πράξεων ή αποφάσεων απαλύνονται ή απαλείφονται με την Ευλογία του Φωτός, της Αληθείας, με την Ευλογία του Ελέους. Όμως, εσείς, καταθέτετε το μέρος σας Νοημόνως;

Τηρείτε την Ισορροπία, αδελφοί και δώστε Φως, Αλήθεια, Έλεος στον εαυτό σας και στους αδελφούς σας. Αποδείξτε και επιδείξτε τις Ευλογίες που λαμβάνετε, χρησιμοποιείστε Τις. Νοημόνως: Με τα μέτρα της Ψυχής, αδελφοί.

Όταν “παραδίδεσθε στην Ψυχή σας”, κάντε το ανεπιφύλακτα. Χωρίς πεποιθήσεις, χωρίς προϋποθέσεις, χωρίς κρίσεις. Εμπιστευθείτε. Τι έχετε, Αλήθεια, να χάσετε;

Αν μπορούσατε πράγματι ν’αφεθείτε στο όραμα της Ψυχής σας γι’ αυτή τη βίωση, αν θέλατε να μάθετε, να δέχεσθε Ευγνωμόνως, αν πράγματι δείχνατε Εμπιστοσύνη, αδελφοί, δεν θα χωρούσε πια δυστυχία, φόβος, ανασφάλεια στη βίωση.

Το τρίπτυχο Ποιοτήτων του θέρους, Φώτιση – Έλεος – Χάρις, επιτρέψτε να λειτουργήσει για σας, με την Ευλογία της Αληθείας: Μένετε Ταπεινά στην καρδιά σας, Ταπεινά, με της Ψυχής σας τα μέτρα.

Ζητείστε από την Αλήθεια να σας δείξει την Ταπεινότητα και γίνετε Ταπεινοί. Μ’ Εμπιστοσύνη κι Ευγνωμοσύνη ασκηθείτε για να Γνωρίσετε: Ταπεινότητα. Είναι όρος Ελευθερίας!

Ας μένει το πνεύμα πρόθυμο.

Ευλογώ,

Ιλαρίων

 

ΙΙ.

Εμπιστοσύνη – Ευγνωμοσύνη

Εισπνέετε την Εμπιστοσύνη του Ανώτερου Εαυτού σας προς την εκδήλωση που Είναι.

Σας τροφοδοτεί έχοντας Εμπιστοσύνη στην εκδήλωση που Είναι.

Σας δίνει την Εμπιστοσύνη Του βλέποντας εντός σας Αυτό που Είναι.

Ως εκδηλώσεις του Είναι, αποδίδετε Ευγνωμοσύνη στην Αγάπη που Είναι.

Η Ατομικοποίηση του Θείου αποδίδει στο Εν, αποδίδει εις Εαυτόν. (Δείτε την γλώσσα σας: Όχι “Αυτός”, αλλά Εαυτός. Στην Συνειδητότητα Εκείνου, Έν το Παν).

Τέκνα μου Αγαπητά,

Μάθετε την σχέση με τον Εαυτό, αποδίδοντας Ευγνωμοσύνη αφού έχετε ήδη λάβει, δια της Εισ-Πνοής Εμπιστοσύνη. Σεβασθείτε τον εαυτό, τον Εαυτό, σεβασθείτε Εκείνον: το Εν, το Παν.

Μάθετε.

Είναι καιρός μόνον να δίδεσθε. Να προσφέρεσθε. Νοημόνως (: Μην υπερπροστατεύετε την προσωπικότητα. Αφήστε την Εμπιστοσύνη να σας παρέχει τόση Προστασία όση ακριβώς χρειάζεσθε. Το πλέον εκ του πονηρού!) Να προσφέρεσθε. Ευγνωμόνως.

Δεν είναι μόνον άσκηση. Είναι ανάγκη των καιρών και των τόπων. Είναι πολεμική. Είναι ο τρόπος των Φωτεινών να διαλύουν, να διαλύσουν τις εντάσεις των πεδίων, “φυσικές” και τεχνητές, κατευθυνόμενες.

Φέρετε Ειρήνη στους κόσμους σας, φέρετε Ειρήνη στον Κόσμο. Ανταποκριθείτε στην Ειρήνη Εαυτού-Εκείνου, Τιμώντας Εαυτόν.

Ευλογώ να το πράττετε,

Ιλαρίων.

 

( Το κείμενο δόθηκε τον Μάιο και το μήνυμά του επανελήφθη στην Πανσέληνο του Ιουνίου.

Ας διαλογισθούμε πάνω σ’ αυτό, ας διαλογισθούμε τις Ιδέες και τις διατυπώσεις του, κυρίως όμως, ας εφαρμόσουμε: Εισπνέουμε την Ενέργεια που μας προμηθεύει η Ψυχή, με την Εμπιστοσύνη Της, από το 7ο κέντρο, υποδεχόμενοι Ευγνωμόνως και εκπνέοντας Ευγνωμοσύνη από το 4ο κέντρο.

Είθε να γίνεται έτσι η φυσική μας αναπνοή. Π.Χ.)