ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΕΡΙ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΑΥΤΩΝ

(Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗΣ)

(γεγονότα-πράξεις-κρίσεις-συνέπειες-άφεση-συγχώρεση-κάθαρση-μετάνοια-επίκληση-Άγγελοι-διάλυση- μετασχηματισμός-μετουσίωση)

 Αποτύπωμα

είναι η ισχυρή σκεπτομορφή που δημιουργείται και ‘αγκυροβολεί’ σε έναν τόπο, εκεί όπου πρωτοδημιουργήθηκε, από κατάθεση φυσικής, συναισθηματικής και νοητικής ύλης.

Αποτύπωση

είναι η αντίστοιχη του αποτυπώματος εγγραφή-μνήμη του αιθερικού σώματος κάθε ανθρώπου ο οποίος συμμετείχε, κατά οποιονδήποτε τρόπο, αμέσως ή εμμέσως, στη δημιουργία ή στην συντήρηση του αποτυπώματος.

Το Αποτύπωμα βαραίνει το χώρο, ανάλογα με τη δύναμή του ίσως και για χιλιάδες χρόνια και επηρεάζει ανθρώπους που μπαίνουν στην περιοχή του, προκαλώντας κάποτε επανάληψη των συνθηκών του.

Η «φωτογραφία» του Αποτυπώματος ακολουθεί αυτόν που το δημιούργησε, ως  ΑΠΟΤΥΠΩΣΗ στο αιθερικό του σώμα και τον βαραίνει, ακόμη και στις επόμενες ενσαρκώσεις του, μέχρι ο ίδιος ή κάποιος άλλος να διαλύσει το Αποτύπωμα.

Όλοι κλάψαμε, ματώσαμε, ιδρώσαμε… Όλοι φέρουμε Αποτυπώσεις και ευθυνόμαστε για Αποτυπώματα από την παρούσα και από άλλες ενσαρκώσεις μας.

«Ασθένειες, ανεξήγητοι πόνοι, ατυχήματα, «αναίτιες» ατυχείς εκβάσεις, η «επανάληψη της ιστορίας» για πρόσωπα, οικογένειες, τόπους μπορεί να οφείλονται κατά μέγα μέρος στην ύπαρξη Αποτυπωμάτων – Αποτυπώσεων. Η έννοια και η ύπαρξη των Αποτυπωμάτων ήταν πάντοτε γνωστή στους ‘αποκρυφιστικούς κύκλους’ και πάντοτε υπήρχαν τρόποι αντιμετώπισής τους».

Μόνο σήμερα όμως η γνώση αυτή δίνεται ευρέως και μόνο σήμερα μπορεί να πραγματοποιηθεί ευρείας έκτασης Κάθαρση της Γης και της Ανθρωπότητας, μέσα από τη Συνειδητή Συνεργασία ανθρώπων και αγγέλων.

Όλοι οφείλουμε και μπορούμε πλέον ν’ απαλλαγούμε από Αποτυπώσεις και να διαλύσουμε Αποτυπώματα, ανακτώντας την κατακρατημένη ενέργεια που μας ανήκει, αποδίδοντας και σε άλλους τη δική τους, ξαλαφρώνοντας τη Γη από τα βάρη που της δώσαμε.

Πέραν του προφανούς προσωπικού οφέλους, η Κάθαρση, την οποία συνεπάγεται η διάλυση Αποτυπωμάτων, αποτελεί σημαντική Υπηρεσία για τον καθένα μας.

 Εισηγήτρια: Πέγκυ Χριστοφή

Λογοτέχνης, Συγγραφέας βιβλίων Εσωτερικής Γνώσης,

Ιδρύτρια του Ομίλου Εφαρμοσμένης Φιλοσοφίας και ανθρωπιστικής δράσης  «ΦΑΡΟΣ – Βοήθεια στον Άνθρωπο»

Σάββατο 25 & Κυριακή 26 Απριλίου 2015

Ώρα προσέλευσης: 16:30, Διάρκεια: 17:00 – 21:00

Κόστος του διήμερου σεμιναρίου: 60 ευρώ

(Ο Φάρος δεν θέτει σαν προϋπόθεση την πληρωμή, για να συμμετέχει κάποιος στις δράσεις του. Όποιος δεν μπορεί να καταβάλει τα χρήματα για κάποια δράση, ή την μηνιαία εισφορά του αν είναι μέλος, μπορεί να καταβάλει συμβολικά, όποιο ποσό μπορεί και θέλει)

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στην Γραμματεία:

Τηλέφωνο & fax  210 3216803 Δευτέρα έως Παρασκευή: 11:00-15:00