Θέλουμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στους ανθρώπους της εταιρείας για την συνεχή τους υποστήριξη κατά την διάρκεια της διαδικασίας.

Η ψηφιακή ψηφοφορία διεξήχθη με απόλυτη επιτυχία χάρη στην καινοτόμο τεχνολογία της Ελληνικής Εταρείας Ηλεκτρονικών Ψηφοφοριών, electobox secure online voting (https://electobox.com).

Η ψηφιακή κάλπη electobox secure online voting έχει αλλάξει τα δεδομένα στον τρόπο που ψηφίζουμε, προσφέροντας αξιόπιστα, ασφαλή και εύκολα στην χρήση συστήματα ηλεκτρονικών εκλογών και δημοψηφισμάτων. Χάρη στην πρωτοποριακή τεχνολογία της εταιρείας η ψηφοφορία μέσω διαδικτύου έχει γίνει απόλυτα ασφαλής και προσβάσιμη σε όλους. Αυτό γιατί η ομάδα έρευνας και ανάπτυξης της electobox κατάφερε να συνδυάσει τους ισχυρότερους αλγόριθμους κρυπτογράφησης σε μία εύκολη και φιλική στην χρήση εφαρμογή.

Με αυτό τον τρόπο, κάθε ψηφοφόρος μπορεί πλέον να συμμετέχει σε οποιαδήποτε ψηφοφορία από όπου και αν βρίσκεται, χρησιμοποιώντας είτε το κινητό του είτε τον υπολογιστή ή το tablet του. Η πρωτοποριακή κρυπτογραφία που χρησιμοποιεί η εφαρμογή διασφαλίζει πως κανένας – ούτε το ίδιο το electobox – δεν είναι σε θέσει να διαβάσει ή να αλλάξει την ψήφο κάποιου ψηφοφόρου. Μάλιστα, η τεχνολογία της ψηφιακής κάλπης electobox secure online voting δίνει την δυνατότητα σε κάθε ψηφοφόρο να επαληθεύσει και να επιβεβαιώσει ο ίδιος πως η εκλογική διαδικασία ήταν αδιάβλητη και πως η ψήφος του υποβλήθηκε και καταμετρήθηκε επιτυχώς.

 

Ήδη οι μεγαλύτεροι οργανισμοί και φορείς της χώρας μας εμπιστεύονται την τεχνολογία της electobox για να διεξάγουν με ασφάλεια τις εκλογές τους ηλεκτρονικά. Ενδεικτικά παραδείγματα είναι το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Πειραιώς, η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος, ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Ελλάδος, οι Εμπορικοί Σύλλογοι Αθηνών και Πειραιά, η Ένωση Πνευμονολόγων Ελλάδος, η Φιλεκπαιδευτική Εταιρεία, σωματεία εργαζομένων όπως το Πανελλήνιο Σωματείο Συμβασιούχων Πυροσβεστών και το Σωματείο Εργαζομένων Υγείας Αττικής, διάφοροι Δήμοι της χώρας κ.α..

 

Για να διαβάσετε περισσότερες πληροφορίες για το electobox, μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας: https://electobox.com