Διαδικτυακή ὁμιλία

«Περί Ομοιοπαθητικής»

Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2021

18.30 – 20.00

εισηγήτρια: Ιωσηφίνα Τρουλλινοῦ

ελεύθερη συμμετοχή

απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στο email: faros.mko@gmail.com ή τηλεφωνικώς στο 210 3216803

 

    «Η Ομοιοπαθητική είναι ἡ θαυμαστή ιατρική επιστήμη, πού θεωρεί τον άνθρωπο στην ολότητά του, στην μοναδικότητά του, στην ενότητά του με κάθε εκδήλωση του ορατού και του αοράτου: Ένα απέραντο γνωστικό πεδίο!…»

    Η ομιλία της Ομοιοπαθητικοῦ Ιωσηφίνας Τρουλλινού έχει σκοπό να δώσει, απλά και πρακτικά, τις πληροφορίες πού καλόν είναι να έχουμε, για να επιλέξουμε την Ομοιοπαθητική ως αποτελεσματική μέθοδο ίασης, αναλαμβάνοντας το μέρος μας στην διαδικασία της θεραπείας μας, από ό,τι και αν πάσχουμε.

             

Ο θεμελιωτής της Ομοιοπαθητικής

Οι επιδημίες στην Ευρώπη και η Ομοιοπαθητική

Οι αρχές της Ομοιοπαθητικής

Ομοιοπαθητικά φάρμακα: απόδειξη και παρασκευή

Πώς εφαρμόζουμε τις αρχές της Ομοιοπαθητικής – Πλεονεκτήματα

Από ποιους παράγοντες εξαρτάται η επιτυχία της θεραπείας

 και πόσος χρόνος απαιτείται

Γιατί την καταπολεμούν

 

    Η Ιωσηφίνα Τρουλλινού είναι ομοιοπαθητικός, πτυχιούχος του Ιπποκρατείου Κέντρου Κλασσικής Ομοιοπαθητικής, του School of Homeopathy – England και της Associacao Portuguesa de Homeopatia.

    Έχει παρακολουθήσει μετεκπαιδευτικά μαθήματα κυτταρικής Ιατρικής και  σεμινάρια του διεθνούς φήμης Ινδού ομοιοπαθητικού Dr. Sankaran και του επίσης Ινδού διευθυντού Ομοιοπαθητικής κλινικής Παουάν Παρίκ.

    Τα τελευταία είκοσι χρόνια σπουδάζει, ερευνά και ασκεί την Ομοιοπαθητική, υπηρετώντας ως θεραπεύτρια τον άνθρωπο και την Γή, με αγάπη και σεβασμό.