Ο Φάρος και ο Θοδωρής Οικονομίδης

σας προσκαλούν σε διαδικτυακή ενημερωτική συνάντηση για το

“ΠαιχνιδοΠαιδαγωγείο”

την Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2022 στις 19:00 στο Zoom

 

Θεωρούμε και πιστεύουμε ότι προτεραιότητα  για τους γονείς και την κοινωνία  -στοχεύοντας σε ένα καλύτερο αύριο-  πρέπει να είναι η σωστή καλλιέργεια των παιδιών. Ποια είναι αυτή; Να μάθουμε στα παιδιά μας να είναι ευτυχισμένα, να ζουν μια αληθινή ζωή και να είναι ελεύθερα.

Η δική μας πρόταση για την επίτευξη αυτού του στόχου είναι το ΠαιχνιδοΠαιδαγωγείο. Ένα εκπαιδευτικό σύστημα το οποίο σαν βασικά εργαλεία καλλιέργειας και μόρφωσης χρησιμοποιεί  Το Παιχνίδι και τις Τέχνες – Θέατρο, Μουσική, Εικαστικά. Βασιζόμενοι σε δοκιμασμένες μεθόδους, παλιές (Πλάτων, Αριστοτέλης, Σωκράτης) και σύγχρονες (Παιδαγωγική της Τέχνης, Οικοδόμηση της Γνώσης, Τι Θέλεις Να Μάθεις;), ανοίγουμε έναν χώρο δημιουργικής ψυχαγωγίας όπου τα παιδιά και οι νέοι, μέσω των Τεχνών και του οργανωμένου Παιχνιδιού κι απόλυτα βιωματικά, μαθαίνουν την συνεργασία, τον σεβασμό, την πειθαρχία, την ευστάθεια, την ευταξία, την συγκέντρωση και την ευτυχή συνύπαρξη, σε ένα περιβάλλον ελευθερίας και αλήθειας.

 

Περισσότερες και αναλυτικές πληροφορίες για το ΠαιχνιδοΠαιδαγωγείο και τις δράσεις του, την Κυριακή, στην διαδικτυακή μας συνάντηση.

Για να λάβετε τα στοιχεία σύνδεσης δηλώστε την συμμετοχή σας στην γραμματεία του Φάρου στα τηλέφωνα 210 3216803 & 6989648727 ή με email στο faros.mko@gmail.com .