Ακρόπολη.
(21-3-2011 για 26-3-2011)

   Σιωπηλή εκδήλωση. Απ’ αρχής μέχρι τέλους. Κινείσθε προς Ανατολάς από τον Βορρά και ολοκληρώνετε τον γύρο. Όποιος δεν μπορεί ν’ ακολουθήσει στην διαδρομή, θα παραμείνει σε όποιο σημείο της, εν Σιωπή και εκπέμπων.
   Όλοι όσοι Δύνανται (γνωρίζουν): απ’ αρχής ευρίσκονται εν Σιωπή.
   Αυτή η πρώτη  («πρώτη» σ’ αυτήν την σειρά) εκδήλωση Καλόν είναι να γίνει με όσο περισσότερη Σιωπή. Και εξωτερικώς.

   Εκκίνηση από το σημείο συνάντησης, δύο ή τρεις μαζί, αλλά χωρίς συνομιλίες. Κινείσθε έτσι φεύγοντας σε απόσταση 1-2 λεπτών, αφού πρώτα, στο σημείο συνάντησης όλοι έχετε ‘ανάψει τον ήλιο στην καρδιά σας και τον έχετε δει/νιώσει στις καρδιές των άλλων αδελφών και ενός ακόμη, τουλάχιστον ενός, από τους ‘ασχέτους’ ολόγυρα.
   Μην επιτρέψετε σκέψεις κρίσεων (κριτική). Για κανέναν. Μπορεί να θυμίσει ο ένας στον άλλον την Σιωπή (σιωπηρώς) αλλά όχι να κρίνει τους θορυβούντες (εάν συμβεί κάποιοι να θορυβούν).
   Γίνεσθε Φως, ανάβοντας τον Ήλιο στην καρδιά σας και διαφυλάττετε τον Ήλιο στην καρδιά σας, απέχοντας από όποια κριτική, μένοντας συγκεντρωμένοι στο έργο, Σιωπώντες.
   Επικαλείσθε το Φως πριν ξεκινήσει η πρώτη ομάδα και δι’ αυτού συνδέεσθε με την Σφαίρα του ομίλου (την οραματίζεσθε, την νιώθετε).
   Από εκεί και πέρα, περιμένετε την εκκίνηση, εκκινάτε βαδίζετε, θεωρώντας τον εαυτό σας ως ράβδο Φωτός κινούμενη Άνωθεν, με διαρκή επανάληψη των ‘εργαλείων’ σας.
-Το Φως, Φως επικαλείται…
-Αλήθεια Αγάπη Ελευθερία
-Η ευχή του ομίλου
-Οι Μεγάλες Ουσίες…
-Οι επικλήσεις στην 1η και στην 7η
-Ο Ελευθερωτής
-Η Αυθόρμητη εστίαση στην σκέψη ή στην εικόνα του Πνεύματος της Αληθείας
-Τα λόγια της καρδιάς σας προς τα Στοιχεία.
-Όπου παρορμηθείτε να σταθείτε, η προσευχή Ψυχής.

Είναι τελετουργία.
   Η ράβδος Φωτός που Είσθε, αποτυπώνει το Φως στον «γύρο της Ακροπόλεως».
   Όποιος βαδίζει στα ίδια βήματα (στους δρόμους γύρω από τον Ιερό βράχο) δέχεται, κατά την ανάγκη του ή την δυνατότητά του, την επίδραση του Φωτός που εγκαθιστάτε. Αφυπνίζεται.
   Όλοι, ανεξαρτήτως ανάγκης ή δυνατότητος, ευαισθητοποιούνται έναντι του Πνεύματος της Αληθείας.
   Ο κύκλος που γράφετε σημαίνει Προστασία και Αφύπνιση.

   Κάθε ομάδα που διαγράφει πλήρη κύκλο, κλείνει στο σημείο εκκίνησης πάλιν με «το Φως Φως επικαλείται…», βλέποντας τον Ήλιο στην καρδιά του ο καθείς και στην καρδιά των συντρόφων του και στην καρδιά των ανθρώπων γύρω.
   Οι συνομιλίες αρχίζουν αφού απομακρυνθείτε από το σημείο συνάντησης.
   Εάν υπάρχουν αδελφοί που δεν έχουν ακολουθήσει σε όλην την διαδρομή, φροντίστε εκ των προτέρων να τους συμπεριλάβετε, διευκολύνοντάς τους, σε ό,τι προγραμματίσει κάθε ‘παρέα’ για την συνέχεια.
   Συναντώμενοι μεταξύ σας (κατά την διάρκεια της διαδρομής), ‘αναγνωρίζεσθε’ βλέποντας Ήλιο στις καρδιές και φωτεινές ράβδους.
   (Φωτεινές ράβδους με πηγή Φωτός τον Ήλιο στην καρδιά).
   Μη λησμονείτε: απ’ αρχής μέχρι τέλους, όλοι, έχετε Συνείδηση της σύνδεσης με την Σφαίρα του ομίλου.

 
   Τελετουργία για Δυναμική εγκατάσταση αποτυπώματος Φωτός. Οραματισμός διαρκής. Ενίσχυση ‘διαδρόμου Φωτός’. Προστασία και Αφύπνιση.

   Από την επομένη, όποιος/όποιοι από σας ευρίσκονται σε όποιο σημείο της διαδρομής, -παρακαλούμε δημιουργείστε ευκαιρίες να ευρίσκεσθε- οραματίζονται – αναγνωρίζουν τον εγκατεστημένο κύκλο Φωτός, ενισχύοντάς τον περαιτέρω, με όποια κατάθεση-εκπομπή παρορμηθούν και με τον Ήλιο πάντοτε.

   Έχετε και άλλοτε εργασθεί παρομοίως.
   Δείτε την τωρινή πράξη/δράση, ως συνέχεια. Και των ‘γύρων’ της Ακροπόλεως και των σιωπηρών εκδηλώσεων και κάθε προσωπικής καθενός κατάθεσης. Απλώς συνεχίζεται. Δεν αρχίζει από εδώ η εργασία. Είναι ένα επόμενο στάδιο σ’ ένα ήδη δομημένο έργο.
   Θα ενοποιήσει Δυναμικότερα τις καταθέσεις όλων όσων επισκέπτονται τον ιερό βράχο (ή ζουν γύρω του, κοντά του) με Φωτεινή τοποθέτηση, θα εξαγνίσει εκπορεύσεις σκοτεινές, θα εγκαταστήσει Ισχυρό παράγοντα διαμόρφωσης συνθηκών στα κάτω αιθερικά. Στο χέρι σας μένει να ενισχύσετε περαιτέρω.

Ας δοθούν τούτα σε όποιον δήλωσε συμμετοχή, ας είναι όλοι προετοιμασμένοι.
Alba
ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΕΠΙΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΙΩΠΗΛΑ (Μην επιτρέψετε κρίσεις…….)
1) Συνάντηση στα εκδοτήρια της Ακρόπολης, ώρα X. Εν Σιωπή.
2) Αναμονή για την προσέλευση όλων 10΄.
Κατά την διάρκεια της αναμονής, παραμένοντας διαρκώς σε Σιωπή, “ανάβουμε” τον Ήλιο στην καρδιά μας και τον νιώθουμε στις καρδιές των αδελφών μας και ενός τουλάχιστον από τους ‘άσχετους’ ολόγυρα.
3) Διαφυλάττουμε τον Ήλιο Σιωπώντες και με την επίκληση του Φωτός (το Φως, Φώς επικαλείται…..) συνδεόμαστε με την Σφαίρα του Ομίλου
4) Ξεκινάμε στις xx, δύο ή τρείς μαζί, φεύγοντας σε απόσταση 1-2 λεπτών η κάθε ομάδα. Βαδίζουμε, θεωρώντας τον εαυτό μας ως ράβδο Φωτός κινούμενη Άνωθεν. Καθένας χρησιμοποιεί όποιο από τα ‘εργαλεία’ του Ομίλου παρορμάται, σε κάθε σημείο της διαδρομής.
5) Εάν κάποιοι αδελφοί δεν ακολουθήσουν σε όλη την διαδρομή, φροντίζουμε εκ των προτέρων να τους συμπεριλάβουμε στα σχέδια της παρέας για μετά (καφές ή ό,τι άλλο.)
6) Συναντώμενοι μεταξύ μας κατά την διάρκεια της διαδρομής, ‘αναγνωριζόμαστε’ βλέποντας τον Ήλιο στις καρδιές και φωτεινές ράβδους.
7) Κάθε ομάδα που διαγράφει πλήρη κύκλο, κλείνει στο σημείο εκκίνησης με «το Φως Φως επικαλείται…», βλέποντας τον Ήλιο στην καρδιά του ο καθείς και στην καρδιά των συντρόφων του και στην καρδιά των ανθρώπων γύρω.
8) Οι συνομιλίες αρχίζουν αφού απομακρυνθούμε από το σημείο συνάντησης.