ΣΑΒΒΑΤΟ 8 & ΚΥΡΙΑΚΗ 9 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2022

Ώρα προσέλευσης: 17:30-18:00
‘Εναρξη – Διάρκεια: 18.00 – 21.00 / 21.30

Ένα Οκτωβριανό διήμερο αφιερωμένο στην “τέχνη της υπομονής”…

Με την καθοδήγηση της εικαστικού Νίνας Παππά, θα μάθουμε την βασική τεχνική του ψηφιδωτού καί θα δημιουργήσουμε το πρώτο μας έργο.  Μετά, θα μπορούμε να συνεχίσουμε μόνοι μας.

Ραντεβού στο σπίτι του Φάρου, Κοδριγκτώνος 11 στον 1ον όροφο. Υπολογίστε την διάρκεια σε δυο ευχάριστα 3ωρα μετά μουσικής, εδεσμάτων και αφεψημάτων!

 

Όλα τα υλικά παρέχονται στον Φάρο και συμπεριλαμβάνονται στο κόστος του εργαστηρίου.

Οι θέσεις είναι περιορισμένες, γι΄αυτόν τον λόγο προλάβετε εγκαίρως την συμμετοχή σας.

Το μόνο που αν έχετε και θέλετε να φέρετε είναι τα στρογγυλεμένα γυαλάκια που βρίσκουμε στις θάλασσες…

 

Ελάτε λοιπόν να μάθουμε παρέα, να διασκεδάσουμε, να δημιουργήσουμε κι άν θέλουμε να συνεχίσουμε μόνοι μας, μπορεί να γίνουμε μάστορες… (όπως λέει και η ελληνική παροιμία “Η τέχνη θέλει μάστορη κι η φάβα θέλει λάδι¨. Μεταξύ των εδεσμάτων δεν θα υπάρχει φάβα αλλά μάστορη καί δάσκαλο εξαιρετικό, να μεταδώσει τήν τέχνη, έχουμε!)

 

Για περισσότερες πληροφορίες και κόστος συμμετοχής, επικοινωνήστε με την γραμματεία του Φάρου στα τηλέφωνα 210 3216803 & 6989648727 ή με email στο faros.mko@gmail.com .

 

Λίγα λόγια για την δασκάλα μας:
Η Νίνα Παππά γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε Ζωγραφική και Γλυπτική στην Α.Σ.Κ.Τ., φοίτησε στο C.A.V.S., ΜΙΤ και κατέχει διδακτορικό δίπλωμα στην Θεωρία της Τέχνης από την Σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του ΕΜΠ. Είναι επίκουρη καθηγήτρια στο εργαστήριο Ζωγραφικής της Σχολής Αρχιτεκτόνων – Μηχανικών του ΕΜΠ. Ζει και εργάζεται στην Αθήνα.